Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Electric Guest – “Back For Me”

Wij waren enkele maanden terug verheugd over de terugkeer van Electric Guest. Nu het nieuwe jaar zowat zijn start kent, releaset ook deze band nog een nieuwe single. “Back For Me” is de opvolger van “Dear To Me”, we zien hier een patroon in verschijnen, maar of dit voor de hele plaat zo zal zijn valt af te wachten. Plural krijgt hij de naam en het is de opvolger van Mondo uit 2012. Op 17 februari komt de plaat uit en onder meer Joanna Newson en Justin Young van The Vaccines werkten er op mee.

De tweede single ligt wat in het verlengde van “Dear To Me”, aanstekelijke R&B met een vrolijke insteek. Vintage pop en hedendaagse R&B vibes zijn twee van de geluiden die al van bij het begin hoorbaar zijn. Vol beats die zeer verslavend zijn, je kan niet stoppen met luisteren. Het klinkt toegankelijk met toch af en toe een alternatieve insteek. Electric Guest is in hun vijf jaar pauze zijn trucken van de foor nog niet verloren en dat vinden wij fijn.

Website / Facebook / Twitter / YouTube

13 januari 2017

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief