Nieuwe singles

Nieuwe single Fjer – “Better”

 

fjer_press 2016 1

De Deense singer-songwriter Fjer, of Maja Barløse, woont sinds enkele jaren in New York. Haar laatste release “Her Turn” dateert van mei. Nu brengt ze haar nieuwe single “Better” naar voor, geproduceerd door het Deense productieduo Nector. Het nummer lag al een tijdje onder het stof, tot Nector ermee aan de slag ging.

“Better” is een aanstekelijk electropopnummer, waarbinnen alternatieve R&B goed gedijt. Fjers zachte stemgeluid sluit perfect aan bij de flitsende synths en vervormde stemeffecten. Het zwoel stemgevoel zit trouwens in de familie, ook broer Erik maakt muziek. De intro doet sterk denken aan de eveneens Deense MØ, die in oktober de AB verblijdde met zinderende electropop. Ook CHVRCHES kan goed overweg met dergelijke kunstige electrodeuntjes.

Terwijl MØ en CHVRCHES beiden het commerciële pad verkiezen, blijft Fjer doe-het-zelven. Fjer heeft al een paar EP’s uit en wil volgend jaar een eerste album lanceren onder het indielabel QUINTIC.

Facebook / Twitter / YouTube / Instagram

 

14 december 2016

About Author

Tine Verschueren


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter