Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bear’s Den – “Berlin”

Bear’s Den keert terug naar de basics in deze nieuwe. Op een zowat volledig akoestisch set haalt zanger Andrew Davie herinneringen op aan zijn verloren liefde in die prachtige Duitse hoofdstad “Berlin”.

In hun nieuwste creëren de Britse jongens een intimiteit die je lichaam meteen met een warmte vult. “Berlin” neemt ons mee op een avondwandeling doorheen de winterse verlichte straten, waarbij de noten van deze jongens de lucht met romantiek vullen. Geen grote bombast, geen luid weerklinkende banjo’s, maar pure eenvoud in deze nieuwe. Het nummer wordt gedragen door een tokkelende gitaar, de fragiele stem van Andrew en prachtige horens die de single een magisch karakter geven.

Laat die kerstlichtjes, open haard en sneeuw maar komen want wij zijn er helemaal klaar voor met deze nieuwe van Bear’s Den op de achtergrond. Fans van deze bebaarde mannen hebben dubbel geluk want volgend jaar spelen ze maar liefst twee shows in België, op 12 april in TRIX en op 13 april in De Vooruit.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bear's Den - "Please Don't Hide Yourself Away" (feat. Jade Bird)

Het zijn productieve tijden voor de mannen van Bear’s Den. Andrew Davie en Kevin Jones brachten een tijdje geleden met Blue Hours hun vijfde…
InstagramLiveRecensies

The Jesus and Mary Chain @ Trix: Stoffig sterk

We did it before and we’ll do it again: bands gaan kijken waarover men het collectief eens is dat ze al minstens…
InstagramLiveRecensies

Altın Gün @ Trix: Alsof het weekend pas begon

Altın Gün stond een maand geleden nog op Coachella, maar is ondertussen dichter bij huis en passeerde ook even in de Antwerpse…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.