Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Bear’s Den – “Berlin”

Bear’s Den keert terug naar de basics in deze nieuwe. Op een zowat volledig akoestisch set haalt zanger Andrew Davie herinneringen op aan zijn verloren liefde in die prachtige Duitse hoofdstad “Berlin”.

In hun nieuwste creëren de Britse jongens een intimiteit die je lichaam meteen met een warmte vult. “Berlin” neemt ons mee op een avondwandeling doorheen de winterse verlichte straten, waarbij de noten van deze jongens de lucht met romantiek vullen. Geen grote bombast, geen luid weerklinkende banjo’s, maar pure eenvoud in deze nieuwe. Het nummer wordt gedragen door een tokkelende gitaar, de fragiele stem van Andrew en prachtige horens die de single een magisch karakter geven.

Laat die kerstlichtjes, open haard en sneeuw maar komen want wij zijn er helemaal klaar voor met deze nieuwe van Bear’s Den op de achtergrond. Fans van deze bebaarde mannen hebben dubbel geluk want volgend jaar spelen ze maar liefst twee shows in België, op 12 april in TRIX en op 13 april in De Vooruit.

9 december 2016

About Author

Elice Spillebeen


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief