Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Mosa Wild – “Smoke”

Mosa Wild is een nagelnieuwe band uit het verre Ashford, Kent. De groep bestaat uit het duo Jim Rubaduka en Alex Stevens, eerder bekend als The Intermission Project, vervoegd door Edwin Ireland (bas) en Charlie Campbell (drums). De groep spendeerde de afgelopen jaren vooral aan het creëren van een volwassen geluid. Dat geluid is nu tot een punt gekomen dat ze het aan een publiek willen delen. Het resultaat is de fantastische single “Smoke”.

Al van bij het begin valt de hartverwarmende sfeer op die ook bij The Slow Show, The National en The War On Drugs voorkomt. Met een betoverende, benevelende stem raakt zanger Jim Rubaduka al meteen een gevoelige snaar. Een tedere benadering van een pop nummer dat zo blijft hangen. Alles gaat volgens de nodige rust vooruit en zonder haast brengt de instrumentatie hoop en geluk. De apotheose met samenzang, luidere instrumentatie en een hemelse explosie maakt dit nummer compleet. Mosa Wild maakt warme muziek die deze donkere winterdagen mooier maakt.

Twitter / Facebook

9 december 2016

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief