Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Tall Ships – “Day By Day”

Tall Ships

Op 10 februari komt de tweede LP van Tall Ships uit, eentje waar veel mensen al even naar uitkijken. Vier jaar geleden kwam hun debuut Everything Touching uit, dus het was wel nodig. Eerder deelde de band al het energetische “Meditations On Loss” en nu zoeken ze meer epischere oorden op. Meer dan zes minuten bouwen ze op en brengen ze emotie op “Day By Day” wat ons nog meer doet uitkijken naar die nieuwe plaat.

Het begint met enkele gemoedelijke gitaren die ons gezapig in de sfeer krijgen. Het zoete gezang doet ons wegdromen van fijne tijden met relaxte gedachten. De emotionele waarde van de song stijgt met de minuut en heeft daarom iets meer dan zes minuten nodig om tot jou te komen. Doet wat denken aan Manchester Orchestra of The Maccabees op recenter werk. Eenmaal het na vier minuten wat meer kracht krijgt, doen de gitaren al het werk. De hoop breidt zich uit en een gevoel van gelukzaligheid ontstaat. Atmosferische rock op zijn best.

Website / Facebook / Twitter

 

 

2 december 2016

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief