Muzieknieuwtjes

Nu wel op Rock Werchter: Foo Fighters

Rock Werchter

Nadat ze in 2015 noodgedwongen moesten afzeggen na een beenbreuk bij opperfoo Dave Grohl, mag de band het nu nog eens gaan proberen op Rock Werchter (hopelijk komen ze deze keer wel af). Nadat ze een mysterieuze foto op hun Facebook deelden waarin België rood oplichtte, gingen de geruchten als een lopend vuurtje de ronde. Nu is het ook officieel bekend gemaakt en zien we de mannen rond Dave Grohl nog eens in België aan het werk.

Op zondag headlinen ze er de Main Stage en sluiten ze het festival af. Foo Fighters is zowat de gedroomde headliner van iedere Belg en één van de grootste rockbands ter wereld. Naast Foo Fighters staan ook Radiohead, System Of A Down en Linkin Park op de affiche van Rock Werchter 2017, mooi wordt dat daar zeg! Nu zaterdag kan je tickets kopen voor Rock Werchter. Die kosten nog steeds 236 euro voor een combiticket en 100 euro voor een dagticket.

15 november 2016

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief