Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single The Flaming Lips – “How??”

Flaming Lips

Begin volgend jaar komt de psychedelische weirdo bende van The Flaming Lips met een nieuwe plaat. Oczy Mlody verschijnt op 13 januari en eerder konden we al “The Castle” horen. De psychedelische veteranen komen nu met “How??” een vraag die iedereen zich wel eens stelt bij dingen. De meest opvallende songtekst uit de song is dan weer: “kill your rock ‘n’ roll motherfucking hip-hop sound”, mysterieus.

Het nummer brengt de falsetto van Wayne Coyne helemaal terug naar boven met hoge noten die we al lang niet meer van hem hoorden. Een slissend nummer met luchtledige synths en een erg buitenaardse sfeer. De song zet zich uiteen en laat de meest psychedelische klanken weerklinken. Vreemd maar tegelijk ook fascinerend. Op het eind komen alle instrumenten samen en krijgen we een soort Beach House sfeertje. Oczy Mlody wordt sowieso weer een dromerige plaat van de mannen rond Wayne Coyne waarin de synths het zullen overnemen.

Facebook / Twitter / Instagram

11 november 2016

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief