Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Thaïti – “Habana”

persfoto-thai%cc%88ti-habana

Enkele maanden geleden kon je bij ons kennis maken met de Nijmeegse band Thaïti. Het is één van de weinige Nederlandse groepen die pop vermengen met wereldmuziek, en dat dan ook nog eens lekker groovy en dansbaar weten te maken! Met deze bijzondere mix trokken ze niet alleen onze aandacht, maar ook van radiostation 3FM, waar zij eerder dit jaar “Habana” live speelden. En dat is nu hun officiële debuutsingle!

habana-cover-art“Habana” refereert aan ‘Habana aan de Waal’, een bijnaam van Nijmegen. De band zelf produceerde de videoclip; een ode aan het straatleven van Nijmegen. De combinatie van strak beton met kleurrijke street art en personages verbeeldt uitstekend de levendige muziek. De hoofdrol is voor Ed Eleonara, een bekende Nijmeegse freestyle-danser. Naast Eleonora zijn ook danser Mischa van de Hulsbeek en bmx’er Aaron Zwaal te zien in de videoclip.

De finale van de clip is een rave waarin iedereen samenkomt. Zo is ook de muziek van Thaïti een rave waarin wereldmuziek, pop en funk samenkomen, en gesmeden worden tot een onweerstaanbare plaat van wereldformaat.

Facebook / YouTubeTwitter / Instagram

 

10 november 2016

About Author

marckeijzers


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief