Muzieknieuwtjes

WAKE UP! System Of A Down komt naar Rock Werchter!

soad

Voor “WAKE UP (grab a brush and put a little make up)” was het – behalve wanneer je er een nachtje stappen op had zitten – al wat laat. Als smakelijk hapje bij een kopje koffie met “SUGAAAAAAH” kwam de Rock Werchter-aankondiging van 16 uur deze namiddag dan wel mooi op tijd.
De organisatie maakte op dat moment bekend dat de Californisch annex Armeense rockers van System Of A Down deze zomer hun weide – of wie weet opnieuw een zandbak – komen bestormen.

Met hun ‘Wake Up The Souls’-tour streek de band in 2015 neer in ons land. Met -soms obscure- teksten die veelal over de Armeense genocide gaan en snoeiharde gitaarrifs, wisten ze toen het publiek in Vorst Nationaal aan het kolken te brengen. Dat concert was trouwens op een kleine 7 minuten uitverkocht. Nu krijgt een groter publiek de kans deze mannen aan de slag te zien. Het concert op de Werchterse weide wordt trouwens SOAD’s eerste keer daar, liever laat dan nooit!

Met meebrul/meemosh-klassieker ‘Chop Suey!” als verzekerd hoogtepunt in de set en andere parels als ‘Sugar’, ‘Question!’ en ‘Aerials’ wordt het gegarandeerd genieten.
Afspraak 1 juli 2017, (main stage) Rock Werchter.

De ticketverkoop voor Rock Werchter 2017 start op zaterdag 19 november om 10u.

Wees er op tijd bij. Met andere publiekstrekker Radiohead al op het rooster zouden de tickets wel eens de deur durven uitvliegen.

 

4 november 2016

About Author

Tijs Delacroix Managet en boekt als OENGER, is Cultuurmanager vermomd als ambtenaar.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief