Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Thee Oh Sees – “You Will Find It Here”

Thee Oh Sees

Begin augustus kwam de laatste plaat van Thee Oh Sees uit. Lang genoeg gewacht dus en op 18 november krijgen we de volgende, een soort vervolg op die plaat. Op An Odd Entrances brengt de band nummers die niet niet op A Weird Exits geraakten. Eerder bracht de band al “The Poem” uit, een soort melodramatische garagetrack zonder enige riffs. Nu toont de band zijn meest psychedelische kant met een instrumentale trip.

John Dwyer en de zijnen beginnen met een rondje cymbalen en drums met af en toe een hoge gitaar om zo helemaal in de sfeer te komen. Na iets meer dan een minuut komen er dan zompige gitaren in het geheel die een sort van desolate vernielskracht in zich hebben. Zonder veel energie maar wel met de nodige kracht zorgt Thee Oh Sees met zijn typerende instrumentaliteit alweer voor overweldiging. De stem die er af en toe in te horen valt, versterkt de angst alsof we op een donker kerkhof rondlopen. Iets wat de meesten onder jullie morgen zullen doen.

31 oktober 2016

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief