Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single The Menzingers – “Bad Catholics”

Menzingers

The Menzingers lijken te blijven meegaan. De band uit Philadelphia brengt zo om de twee jaar een nieuwe plaat uit en blijven ze ook nu behouden. Begin februari komt hun nieuwste plaat After The Party uit. Het is de opvolger van Rented World uit 2014. Enkele maanden geleden was er al een eerste single “Lookers” en nu brengen ze ons “Bad Catholics” samen met de albumaankondiging.

Het nummer is een typische pop punk track waar The Menzingers zo gekend om staan. Het begint meteen met drums en gitaarakkoorden om ons meteen wakker te schudden. Als de stem van zanger Greg Barnett er dan bij komt krijg je een aangenaam gevoel dat The Menzingers altijd weten te creëren. Het refrein is dan weer een explosie van gitaren en catchy lyrics die je zo meteen kan meezingen. Ze verleren het precies nooit, zo van die goeie songs schrijven.

27 oktober 2016

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief