Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Splashh – “Rings”

splashh-rings-stream

PLONS! Plots is Splashh terug te vinden op deze wereld. De band bracht sinds hun debuut in 2013 slecht één single uit, “Pure Blue” vorig jaar, maar voor de rest bleef het beangstigend stil. Tot nu, de groep uit Australië (die zich in Londen vestigde omdat ze daar meer fans hadden) brengt nieuw werk in de vorm van “Rings”. Meteen ook het eerste voorsmaakje van Waiting A Lifetime, de nieuwe plaat verwacht voor begin 2017.

Het genre van de groep heeft geen wereldschokkende veranderingen ondergaan, hoewel het tegenwoordig wel wat vuiler klinkt. Het neigt wat naar het garage genre boordevol energie vooral bij het begin dan. Op het eind gaat de band wat rustiger te keer om zo ook de liefhebbers van de dromerige kant van Splashh blij te maken. Denk aan Cloud Nothings en al hun genregenoten. Na een waanzinnig lange sprong is Splashh dus eindelijk helemaal terug!

Facebook / Website / Twitter / Instagram / YouTube

 

3183 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Pauwel - "Deer"

In 2020 bracht Sint-Niklazenaar Pauwel (voluit Pauwel de Meyer) zijn solodebuut-ep Pauwel uit. In de lente van 2022 komt zijn eerste volledige…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Feeder - “Wall of Silence”

De Welshe band Feeder hoeven we niet meer voor te stellen. Hun meest succesvolle periode kende de band tussen 2001 en 2008….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Miles Kane - “See Ya When I See Ya”

Tien jaar na Miles’ solodebuutalbum is z’n vierde plaat aan het popelen om de wereld in te trekken. Britse rocker Miles Kane…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.