Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tove Lo – “True Disaster”

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tove Lo – “True Disaster”

Tove Lo

Ongeveer een kleine twee maanden geleden kregen we het eerste voorsmaakje van Tove Lo’s nieuwe plaat in de vorm van “Cool Girl”. Op het einde van haar muziekvideo kondigde ze het mysterieuze vervolg van de Fairy Dust-phase aan. Nu is dus eindelijk zover! “True Disaster” is haar tweede single in aanloop naar haar nieuwste album, Lady Wood, dat op 28 oktober zal verschijnen.

De songtitel doet het nummer trouwens geen eer aan. “True Disaster” is een netjes uitgewerkte popsong waar zelfs dé queen of pop, Madonna, jaloers op zou zijn. De soms nogal excentrieke Zweedse dame weet hoe ze donkere gecontroleerde beats moet passen bij een catchy refrein om een mooi harmonisch geheel te vormen. Dat het een gigantische hit gaat worden zoals de remix van haar “Habits” is nogal onwaarschijnlijk, maar toch heeft haar nieuwste een zekere graad van radiovriendelijkheid.  Al is het maar door het hoge dansbaarheidsniveau en de makkelijk meezingbare “ahahaa’s”.  Wij kijken in ieder geval uit naar de rest van haar Fairy Dust-verhaaltje en naar haar aankomende album Lady Wood natuurlijk!

Site / YouTube / Facebook / Instagram / Twitter

Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Sam Smith – Gloria (★★★½): Slotakkoord van tweede adolescentie

Luister eens naar de grootste hits van de afgelopen jaren en je zal Sam Smiths stem gegarandeerd horen terugkomen. De singer-songwriter draait…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single KSI – “Voices” (feat. Oliver Tree)

KSIOlajideBT: het is geen automatische suggestie voor een wachtwoord, maar de naam waarmee rapper KSI zijn carrière van start ging als YouTuber….
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Première: Nieuwe single Jack and the Weatherman – “Incredible”

Om zijn tienjarig bestaan te vieren, gaat Jack and the Weatherman op Europese tournee en die wordt afgetrapt met de single “Incredible”….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.