Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tove Lo – “True Disaster”

Tove Lo

Ongeveer een kleine twee maanden geleden kregen we het eerste voorsmaakje van Tove Lo’s nieuwe plaat in de vorm van “Cool Girl”. Op het einde van haar muziekvideo kondigde ze het mysterieuze vervolg van de Fairy Dust-phase aan. Nu is dus eindelijk zover! “True Disaster” is haar tweede single in aanloop naar haar nieuwste album, Lady Wood, dat op 28 oktober zal verschijnen.

De songtitel doet het nummer trouwens geen eer aan. “True Disaster” is een netjes uitgewerkte popsong waar zelfs dé queen of pop, Madonna, jaloers op zou zijn. De soms nogal excentrieke Zweedse dame weet hoe ze donkere gecontroleerde beats moet passen bij een catchy refrein om een mooi harmonisch geheel te vormen. Dat het een gigantische hit gaat worden zoals de remix van haar “Habits” is nogal onwaarschijnlijk, maar toch heeft haar nieuwste een zekere graad van radiovriendelijkheid.  Al is het maar door het hoge dansbaarheidsniveau en de makkelijk meezingbare “ahahaa’s”.  Wij kijken in ieder geval uit naar de rest van haar Fairy Dust-verhaaltje en naar haar aankomende album Lady Wood natuurlijk!

Site / YouTube / Facebook / Instagram / Twitter

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single puntjudith - "Missen"

Nederlandstalige muziek is in een onmiskenbare opkomst. Sinds Bazarts verovering, krijgt de taal en in het specifiek bij onze Noorderburen, meer aandacht…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single HAEVN - "Throw Me A Line"

In 2018 bracht het Nederlandse duo HAEVN hun prachtige debuutplaat Eyes Closed uit. Een album waar de referenties naar water en zee…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single BRASTA & Alessia - "Because of Me"

BRASTA en Alessia hebben ons niet lang laten wachten op een vervolg van hun single “Escape” die afgelopen november uitkwam. Vandaag komen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.