Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle King Nun – “Tulip”

king_nun_oct16_1024_683

King Nun is een nagelnieuwe band uit Londen. De groep neemt het allemaal niet zo nauw met de gangbare zaken en brengt rock op een vuile manier waardoor het zowel verfrissend als tijdloos klinkt. Het viertal bestaat uit vier jonkies van slechts achttien jaar maar met “Tulip” weten ze toch drie decennia popmuziek samen te vatten. De pubers tonen hun voorliefde voor de jaren 90 met een typisch MTV clipje en een visoog.

De band vliegt er meteen in en met een strakke riff weet je meteen waar King Nun voor staat. Grunge rock met een punk invloed, denk aan Yak, Wavves, Vant, The Strokes en zelfs The White Stripes. De band deinst er niet voor terug om solo’s te serveren en doet dit op zo’n intense manier dat je niet anders kan dan het goed te vinden. Maniakaal en vooral erg hard, “Tulip” heeft alles in huis om jou te blijven verassen. Genoeg gezegd, luister en laat jezelf gaan op King Nun.

Facebook / Youtube / Twitter / Instagram

10 oktober 2016

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief