Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tall Ships – “Meditations On Loss”

tall-ships-pressshot-2015

Het is alweer van 2012 geleden dat Tall Ships nog eens een plaat uitbracht. Ok, vorig jaar kregen we een single in de vorm van “Will To Life” maar we bleven toch wat op onze honger zitten. De band brengt nu een nieuwe single uit en maakt bekend te tekenen bij Fat Cat Records. Dat is mooi want zo komen ze terecht bij genregenoten als We Were Promised Jetpacks, The Twilight Sad en Honeyblood.

“Meditations On Loss” is een stevig post punk nummer met wat pop invloeden. Het begint allemaal heel donker met een dreigende intro van drums en gitaren maar al snel komt er een repetitieve klank die de melodie van het nummer bepaalt. De tedere klank van Tall Ships verdwijnt en neemt plaats voor een ruig allegaartje. De song blaakt van energie en heeft geen enkele rustpauze. Een waanzinnig refrein nestelt zich zomaar in de oren ookal is het moeilijk om niet te bewegen op deze song. Prachtige terugkeer van de band, wij hopen op meer.

Website / Facebook / Twitter

3437 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Full Flower Moon Band - "Hurt Nobody"

Met “Hurt Nobody” bouwt Full Flower Moon Band verder op de sound die ze de laatste jaren zorgvuldig hebben opgebouwd. De Australische…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Alter Bridge - "Silver Tongue"

Rockster Myles Kennedy lijkt van geen ophouden te weten. Begin dit jaar verleende hij zijn stem aan het vierde studioalbum van Slash….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bush - "More Than Machines"

Een goede maand geleden stonden de mannen van Bush op de Mandora Stage van Rock am Ring. Door stemproblemen van Gavin Rossdale…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.