Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Goss – “Waterfall”

13439122_2056372101253687_8216375927209029023_n

De zomer is bijna afgelopen, maar voor Goss duidelijk nog niet. Hij komt naar buiten met deze zomers klinkende ‘Waterfall’. Laat de herfst nog maar even wachten want daar zijn we na het horen van deze single nog niet klaar voor.

De Deense producer weet duidelijk van aanpakken en creëerde met ‘Waterfall’ een uiterst dansbaar en catchy klinkend popnummer. De funky gitaren, hoge falsetto van Goss en uiterst euforische deuntjes maken het onmogelijk je lichaam stil te houden. Het nummer is de perfect kruisbestuiving tussen Mura Masa, Jai Paul en soul invloeden van Anderson .Paak.

“You’ve got the love in you”, we’ve got the love in you mister Goss. De Deense producer bezit volgens ons alvast heel wat potentieel om het te maken. ‘Waterfall’ is het tweede nummer dat de Deen uitbrengt, eerder kwam hij al met het even schitterende ‘I Want To Know?????’. Een nummer dat onder meer door popartieste MØ, waarmee Goss eerder al samenwerkte, werd goedgekeurd.

Facebook / Soundcloud / Twitter

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Birdy - "Surrender"

Birdy – een alias voor de Engelse zangeres Jasmine van den Bogaerde –  is vooral bekend om haar zachte stem en haar…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Joshua Bassett - "Lie Lie Lie"

Joshua Bassett heeft met zijn derde single “Lie Lie Lie” het begin van het nieuwe jaar goed ingezet. De hoofdrolspeler uit High…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single puntjudith - "Missen"

Nederlandstalige muziek is in een onmiskenbare opkomst. Sinds Bazarts verovering, krijgt de taal en in het specifiek bij onze Noorderburen, meer aandacht…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.