Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Goss – “Waterfall”

13439122_2056372101253687_8216375927209029023_n

De zomer is bijna afgelopen, maar voor Goss duidelijk nog niet. Hij komt naar buiten met deze zomers klinkende ‘Waterfall’. Laat de herfst nog maar even wachten want daar zijn we na het horen van deze single nog niet klaar voor.

De Deense producer weet duidelijk van aanpakken en creëerde met ‘Waterfall’ een uiterst dansbaar en catchy klinkend popnummer. De funky gitaren, hoge falsetto van Goss en uiterst euforische deuntjes maken het onmogelijk je lichaam stil te houden. Het nummer is de perfect kruisbestuiving tussen Mura Masa, Jai Paul en soul invloeden van Anderson .Paak.

“You’ve got the love in you”, we’ve got the love in you mister Goss. De Deense producer bezit volgens ons alvast heel wat potentieel om het te maken. ‘Waterfall’ is het tweede nummer dat de Deen uitbrengt, eerder kwam hij al met het even schitterende ‘I Want To Know?????’. Een nummer dat onder meer door popartieste MØ, waarmee Goss eerder al samenwerkte, werd goedgekeurd.

Facebook / Soundcloud / Twitter

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single KAYTRANADA & Anderson .Paak - "Twin Flame"

‘We’re back’ stond er te lezen op de sociale media van Anderson .Paak toen hij zijn nieuwe samenwerking met de Canadese dj…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Hailee Steinfeld - "Coast" (feat. Anderson .Paak)

Er zijn soms van die samenwerkingen die je in de verste verte niet zag aankomen. Wel, vandaag is het weer zover. Je…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Shania Twain - "Not Just A Girl"

Sommige artiesten hoeven niet meer te bewijzen waartoe ze in staat zijn omdat ze al zoveel bereikt hebben. De Canadese singer-songwriter Shania…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.