Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sylvan Esso – “Radio”

sylvan-esso-compressed

Sylvan Esso, het electropop duo met Amelia Meath en Nick Sanborn, bracht in 2014 de naamloze debuutplaat uit. Toch klinkt het debuut tegenwoordig nog steeds even fris en monter als toen, wat erg straf is voor een moderne muziekgroep. Tegenwoordig bevindt de band zich zelfs al in een meer mainstream publiek wat erg verrassend moet zijn voor het duo dat wortels heeft in het folkgenre. Hun dansbare pop is iets wat iedereen kan smaken en Meath weet hoe ze een publiek moet betoveren.

Sinds dat debuut was er niets nieuw uitgekomen van de groep, maar nu worden ze toch slaven van de radio. Het nummer begint met diepe synths die wat doen denken aan Hot Chip, LCD Soundsystem en Soulwax. De song is een vernietigende kritiek op de publiciteit dat muziek altijd moet hebben, het moet zoveel mogelijk publiek bereiken. Wanneer de karakteristiek acrobatische stem van Amelia Meath er bij komt, is er een soort van speelsheid in het nummer. Een resoluut catchy ritme maakt van “Radio” een extreem funky en dansbaar nummer. In 2017 zou de nieuwe plaat uitkomen.

Site / YouTube / Facebook / Twitter

3514 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ellie Goulding - "By The End Of The Night"

Ellie Goulding zette gedurende enkele jaren de hitlijsten in vuur en vlam met nummers als “Burn” en “Love Me Like You Do“….
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Natalie Jane - "seeing you with other girls"

Natalie Jane wist al heel wat te bereiken in haar korte carrière, ook al is ze slechts achttien jaar. Ze deed mee…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single OSKI - "Insecure"

De eerste stenen legde hij tijdens zijn The Voice Kids-deelname in 2015, maar intussen is zijn weg als professionele artiest geplaveid. OSKI,…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.