Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Jimmy Eat World – “Get Right”

14089212_10155138970993136_6737746252802305033_n.jpg

2016 lijkt het jaar van de comebacks, na Sum 41, Blink 182, Green Day en Good Charlotte, komt nu ook Jimmy Eat World met een nieuwe single. ‘Get Right’ breekt een stilte van zo’n drie jaar.

‘Get Right’ klinkt nog steeds zoals we Jimmy Eat World kennen. Een catchy refrein, donkere bastonen en schitterende gitaarriffs. Wees voorbereid want de catch phrase ‘Oh oh I’m destination addicted, I just gotta be some place else’ hangt de ganse dag in je hoofd. ‘Get Right’ valt het beste te vergelijken met hun materiaal uit begin 2000, hierbij specifiek hun album ‘Futures’.

Wij waren meteen verkocht aan deze nieuwe en kunnen dan ook niet wachten tot hun negende album in de winkel ligt. De band bevestigde nog geen officiële release datum, maar als we frontman Jim Adkins mogen geloven, komt die er binnenkort aan. En oh ja, je kunt ‘Get Right’ gratis downloaden op hun website! (Kan het nog beter worden?)

Site / Instagram / Facebook / Twitter / Youtube

 

22 augustus 2016

About Author

Elice Spillebeen


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief