Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Kate Nash – “Good Summer”

Kate Nash

Het is alweer van 2013 geleden, toen met het album Girl Talk, dat Kate Nash nog eens nieuwe muziek uitbracht. Nuja, de dame was recent te horen op een single van Holychild dus we voelden een comeback wel aankomen. Voor degene die Kate Nash net niet meer kunnen thuiswijzen; Foundations was een grote hit voor de dame. Nu komt de zangeres die tegelijk ook actrice is, terug met nieuwe muziek.

“Good Summer” voelt inderdaad aan als een zomer vol liefde en euforie. De olijke vrouw komt binnen met enkele vreugdevolle deuntjes waarna het catchy en vrolijke refrein begint. De opgewekte melodie mengt zich doorheen het volledige nummer waardoor je niet anders kan dan een smile op je gezicht krijgen. De song gaat over Kate die zich goed voelt in het Verenigd Koninkrijk en dat straalt het nummer ook uit.

Niet meteen een grote hit, maar wel leuke indiepop die makkelijk te verteren is. Kate Nash in haar typerende leuke stijl en binnenkort ook weer met een nieuwe plaat, leuk.

Facebook / Twitter

8 augustus 2016

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief