Nieuwe singles

Nieuwe single Tove Lo – “Cool Girl”

Tove Lo

Nick Jonas en Flume prijken op haar lijstje van recente collaboraties. Wie Tove Lo kent, weet echter dat ze geen stoere jongen nodig heeft om hitjes te maken. De Zweedse popster bewijst het opnieuw met ‘Cool Girl’. De lead single van haar volgende plaat ligt in dezelfde lijn als het succesvolle ‘Queen of the Clouds’. De losbandige lyrics en hypnotiserende beats domineren. Tove Lo blijft dus trouw aan haar donker recept van emoties en relaties, maar voegt daar een beetje techno aan toe. Veel informatie valt er nog niet te rapen over het tweede studioalbum, maar een videoclip komt er volgende week aan.

 

4 augustus 2016

About Author

Tine Verschueren


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief