Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Tender – “Outside”

Tender

Tender verscheen al even geleden op onze radar, toen ze met “Belong” een wondermooie, rustgevende indruk nalieten. Dat ontging ook platenmaatschappij Partisan Records niet, ze boden hen een platencontract aan en al snel was alles geklonken. Het thuislabel van onder meer Torres, The Amazing en Bombino heeft hiermee een eerste donkere R&B band in de gelederen. Om dat te vieren bracht het duo uit Londen vandaag een nieuwe single uit.

In de kenmerkende stijl van Tender begint het met een zwoele gitaar die de toon zet. Het lijkt al van bij het begin de perfecte soundtrack voor de nacht in te gaan. De zoete en zijdezachte stemmen van de beide heren brengen dit nummer naar zijn eigen climax. Samen met wat synths ben je zo weer kaar om de nacht opnieuw te verkennen maar dan in eigen huis. Angstaanjagend maar tegelijk zo hoopvol en sexy. Denk bij Tender aan Rationale of Honne.

Verleiden is iets wat het best kan op deze sensuele muziek die een constant gevoel van temptatie in zich heeft. Met een gitaarsolo als apotheose, bezorgt Tender een tedere sound voor een mystiek spektakel.

Twitter / Facebook / Instagram / Website

3 augustus 2016

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief