Nieuwe singles

Nieuwe single Majestique – “Science of the Heart”

majestique
“Science of the Heart” is de eerste single van de gelijknamige LP van het Utrechtse producers-duo Majestique. Achter het project zitten Jordi van Achthoven en Thomas Helsloot. De heren werken sinds drie jaar samen met elkaar en doen daarnaast andere projecten. Nu is daar hun debuut-EP, dit jaar komen er nog 2 EP’s uit gevolgd door het debuutalbum.

Majestique hebben beiden remixen gemaakt voor bekende en minder bekende DJ’s uit verschillende genres. Samen doen ze vooral wat ze leuk vinden, naar eigen zeggen ‘maken ze muziek vanuit een gevoel in plaat van een hit te maken’. En dat kunnen we horen in hun nieuwe single!

De video is een mini-dance-documentaire gemaakt door Jefta Varwijk. In de clip zien we danseres Joop Oonk en Patrick Kho. Joop en Patrick zijn twee totaal verschillende mensen, maar hebben een gezamenlijke passie voor dansen. Joop leert Patrick dansen met daarbij pure en echte emoties.

“Science of the Heart” is een aanstekelijke en lekkere dance-track, gebaseerd op 80’s electro. Het is ingespeeld met oude synthesizers, vandaar het retro geluid. Verwacht geen stamper voor op de dansvloer, maar een heerlijk plaatje voor met een biertje op het terras!

 

Website / Facebook / Soundcloud

Related posts
AlbumsRecensies

Dolva Sana - Hard-Boiled Wonderland (★★★½): Duisternis troef

Dolva Sana kunnen we gerust een internationaal samenwerkingsverband noemen. In deze grimmige synthband bundelen de Belg Frederic Caure en de Brit Jake…
AlbumsRecensies

Feng Suave - Warping Youth (★★★★): Onheil in een jasje van vrolijkheid

Feng Suave brengt Warping Youth op een wel erg accuraat moment uit. De ep gaat namelijk over het zorgeloos opgroeien temidden van…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Little Dragon - "Hold On"

Het Zweedse Little Dragon groeide gestaag uit tot een heuse, wereldwijd gerespecteerde hagedis. Zo kregen ze voor hun vierde album, Nabuma Rubberband,…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.