Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Amber Arcades – Fading Lines

amber arcades

“Fading Lines” is de nieuwe single van Amber Arcades. De Amsterdamse singer-songwriter Annelotte de Graaf is al sinds 2010 bezig met het schrijven van liedjes. In 2012 bracht ze haar eerste EP uit met melancholische folk-songs die extra teder klinken door haar zacht gevooisde stem.

Inmiddels timmert ze aardig aan de weg. “Fading Lines” is deze week de 3FM-Megahit en naast optredens in eigen land staan er behoorlijk wat optredens in het buitenland op de rol. Er volgen deze zomer optredens in Duitsland, Engeland en Denemarken en in de herfst mag ze het voorprogramma van Nada Surf verzorgen tijdens een uitgebreide tour.

“Fading Lines” is een lekkere, frisse indiepop-song met een aanstekelijk gitaarriedeltje. De clip ondersteunt deze frisheid door een parachutespringster te laten zien die vrijelijk zweeft boven een prachtig landschap onder een strakblauwe lucht. Er staan nog geen Belgische optredens gepland, maar de Nederlandse lezers kunnnen kijken op haar site voor optredens in de buurt.

Website / Facebook / Twitter / Instagram / Soundcloud

29 juni 2016

About Author

appie82


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief