Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Noémie Wolfs – “Lost in Love”

12991106_1087299037975458_3476889277329754466_n

Na de debuutsingle ‘Burning’, komt Noémie Wolfs met een tweede single ‘Lost in Love’ van haar eerste solo album ‘Hunt You’.

Noémie Wolfs, die heel wat bekendheid verwierf als zangeres van Hooverphonic, besliste eerder dit jaar solo te gaan en de groep achter zich te laten. Op haar eentje gaat het deze dame uitstekend af want haar eerste single ‘Burning’ werd zeer enthousiast onthaald en ook haar album doet het niet slecht.

Nu lost de zangeres haar tweede single ‘Lost in Love’ met bijhorende video. Het nummer leunt aan bij soul en jazz en draagt opnieuw Noémie’s unieke, zwoele en typerende stem. De single leent zich uitstekend tot meeneuriën en heeft een heupwiegende beat. ‘Lost in Love’ is een prachtig staaltje indie-jazz van Belgische bodem.

Wij geloven erin dat ook deze single het opnieuw niet slecht zal doen in de Vlaamse hitlijsten. Noémie Wolfs valt deze zomer op heel wat festivals te bewonderen zoals Les Ardentes, Pukkelpop, Suikerrock en de Lokerse Feesten, op 26 november speelt ze haar eigen show in de AB.

Facebook / Instagram / Twitter / Youtube

Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Lenny Kravitz – Blue Electric Light (★★★½): Vintage Kravitz met een scheut Prince

“Let Love Rule”, “Mr Cab Driver”, “Are You Gonna Go My Way?”, “Always On The Run”, “Fly Away”, “It Ain’t Over ‘Till…
InstagramLiveRecensies

The Black Crowes @ Ancienne Belgique (AB): Energie voor twee

Twee jaar geleden stond The Black Crowes nog in de Lotto Arena, maar voor deze Belgische passage zocht de Amerikaanse band de…
LiveRecensies

Lil Yachty @ Ancienne Belgique (AB): Van dromerige trip tot trapravage

Lil Yachty rijpt als een fles rode wijn. De Amerikaanse rapper begon zijn muzikaal avontuur in 2015 met de monsterhit “One Night”,…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.