Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Noémie Wolfs – “Lost in Love”

12991106_1087299037975458_3476889277329754466_n

Na de debuutsingle ‘Burning’, komt Noémie Wolfs met een tweede single ‘Lost in Love’ van haar eerste solo album ‘Hunt You’.

Noémie Wolfs, die heel wat bekendheid verwierf als zangeres van Hooverphonic, besliste eerder dit jaar solo te gaan en de groep achter zich te laten. Op haar eentje gaat het deze dame uitstekend af want haar eerste single ‘Burning’ werd zeer enthousiast onthaald en ook haar album doet het niet slecht.

Nu lost de zangeres haar tweede single ‘Lost in Love’ met bijhorende video. Het nummer leunt aan bij soul en jazz en draagt opnieuw Noémie’s unieke, zwoele en typerende stem. De single leent zich uitstekend tot meeneuriën en heeft een heupwiegende beat. ‘Lost in Love’ is een prachtig staaltje indie-jazz van Belgische bodem.

Wij geloven erin dat ook deze single het opnieuw niet slecht zal doen in de Vlaamse hitlijsten. Noémie Wolfs valt deze zomer op heel wat festivals te bewonderen zoals Les Ardentes, Pukkelpop, Suikerrock en de Lokerse Feesten, op 26 november speelt ze haar eigen show in de AB.

Facebook / Instagram / Twitter / Youtube

Related posts
FeaturesInterviewsUitgelicht

Interview Hooverphonic: 'Na covid hadden we iets hoopvols nodig'

Hooverphonic gaat al enige tijd mee en blikt dan ook al te graag terug op eerdere prestaties zoals ze de afgelopen maanden…
LiveRecensies

Ways Around Festival 2024 (Dag 2): Alternatief muziekfeest

De tweede dag van het Ways Around Festival ging door in RESET. In een vorig leven was dit gebouw het hoofdkantoor van…
InstagramLiveRecensies

Mass Hysteria @ Ancienne Belgique (AB): Chaos in de orde

Sinds Graspop Metal Meeting en Hellfest jaarlijks hetzelfde weekend in juni plaatsvinden, bestuderen metalfans nauwlettend beide line-ups. Het concept van de ‘logoband’…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.