Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Billie Eilish – “Six Feet Under”

Billie Eilish

Veertien jaar is ze, ons Billie, maar muziek kan ze maken als een volwassene. Met debuutsingle “Ocean Eyes” ging de jongedame viraal en nu bevestigt ze met “Six Feet Under” waarom ze de hype meer dan waard is. Op haar debuut maakte ze nog een rasecht popnummer maar nu gaat ze de gevoelige en sombere kant op. Ons doet het wat denken aan Låpsley en Birdy maar evengoed wat invloeden van Lana Del Rey. Het begint met haar fragiele stem en een piano die het breekbare nummer inzetten waarna enkele simpele, kleine instrumenten invallen. Meer is er niet nodig om een delicate indruk na te laten. Bij het refrein laat ze een “Six Feet Under” vallen die zomaar in je hoofd blijft rondspoken. Haar liefde mag dan diep begraven zijn, haar muzikale toekomst zit al in de hemel.

Twitter / Facebook / Instagram

24 juni 2016

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief