Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single The Pearl Harts – Go Hard

the pearl harts“Go Hard” is de nieuwste single van The Pearl Harts uit London. De twee dames zijn een graag geziene gast in het Londense underground-circuit. Hun optreden in de legendarische Crobar werd daar onlangs met veel lof ontvangen.

Ze omschrijven zichzelf als: “De kleine meisjes die als reuzen lijken op het podium, het enige waar je aan kan denken is ze een ijsje aan te bieden. En het enige waar zij aan denken is je huis overhoop te halen en je auto in brand te steken”.

Luisterend naar hun single is de bovenstaande uitspraak niet ondenkbaar. De chicks klinken als twee schattige poezen die je met handschoenen moet aanpakken. Ze doen in muzikaal geweld niet onder voor The Kills (en in aantal ook niet). In amper drie minuten zetten ze een ijzersterke track neer, die je oren doen nasuizen.

Website / Facebook / Soundcloud

https://soundcloud.com/the-pearl-harts/go-hard-1

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Eels - "Good Night On Earth"

Na het beluisteren van Eels’ laatste album Earth to Dora (2020) bleven wij wat teleurgesteld achter. Het was de dertiende langspeler van…
AlbumsRecensies

Imagine Dragons – Mercury – Act I (★★): Buitenaards matig

‘Naar de sterren en daar voorbij’, moet Imagine Dragons gedacht hebben bij het opnemen van haar vijfde plaat, Mercury – Act I….
AlbumsFeatured albumsRecensies

Halsey - If I Can’t Have Love, I Want Power (★★★★½): Smaakvolle cocktail van stijlen en genres

Nadat de afgelopen maanden via sociale media veel hints gelost werden, is het vierde album van Halsey (echte naam Ashley Frangipane) If…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.