Ontdekkingen van "Den Beir"

Ontdekking van “Den Beir”: Louise Eliott

11542034_10153005331518014_4950714874556844257_n

We stellen graag aan u voor, de beeldschone Parisienne, Louise Eliott. Amper 22 lentes oud, maar nu al goed op weg om het te maken in de muziekindustrie. Een fragiele stem, prachtige teksten en dromerige sounds, de Parijse bezit het allemaal.

Louise studeert momenteel Psychologie aan de Parijse universiteit. Toch is ze al zowat haar hele leven bezig met muziek. Zo leerde ze viool spelen en schrijft ze al sinds 13-jarige leeftijd maandelijks nummers. Dat Eliott al enige tijd bezig is met muziek, valt sterk te merken in haar songs, die een enorme maturiteit uitstralen.

De Parisienne had haar eerste bescheiden hit te pakken met haar single ‘All The Things We Should Have Done’. Het nummer handelt over een psychose en wat vaak voorafgaat aan deze geestesstoornis. Hierbij wordt haar link met psychologie meteen duidelijk. Haar opleiding vormt haar grootste inspiratiebron en komt dan ook in heel wat singles terug. ‘All The Things We Should Have Done’, is een sombere, melancholische song over de menselijke onrust. Louise haar stem gecombineerd met de elektronisch backsounds maken dit nummer uiterst radio geschikt. Ook haar recentste single ‘Empty Lives’ is een parel om te ontdekken. Een minimalistisch nummer, waar elektronische sounds zo goed als afwezig zijn. Hierin gaat ze back-to-the basics, met louter een stem, een gitaar en wat percussie.

Louise Eliott laat zich telkens opnieuw van een zeer breekbare kant zien en weet daarmee subliem materiaal te brengen. Ze valt hierin sterk te vergelijken met Daughter, Marina and the Diamonds, Lana del Rey en Lorde. Een album van deze schone wordt heel binnenkort verwacht.

Facebook / Youtube / Site  / Twitter / Soundcloud / Instagram

 

7 juni 2016

About Author

Elice Spillebeen


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief