Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuw single Beck – “Wow”

Beck Wow

Beck is een man die vele talenten heeft. Net geen jaar geleden kwam zijn laatste single “Dreams” uit, het perfecte popnummer. Ondertussen werkte hij wel samen met Flume en The Chemical Brothers. Nu komt Beck met “Wow”, een single waarbij hip hopper OG Maco rekruteert. Het is alweer iets anders in die bomvolle discografie van de man. Beck pakt de singlerelease erg origineel aan, we zijn dan ook niet anders gewoon van hem. Hij bracht fragmenten van zijn song op instagram en de fans moesten dit dan samenplakken om zo het volledige nummer te vormen.

“Wow” is een happy popnummer dat de typische vocalen van Beck herbergt. Wow begint met enkele alarmsignalen die op bepaalde momenten doen denken aan een rasecht R&B/Hip Hop nummer. Wanneer Beck begint te zingen, lijkt hij ook wel een rapper. Al snel komen de vrolijke fluitdeuntjes naar voor samen met een opgewekte achtergrondzang. Funk en folk gaan hierbij hand in hand. De zang van OG Maco niet veel later, is lekker zwoel en brengt dit nummer nog meer naar een climax. Zing allemaal mee op de gelukzalige deuntjes van Beck en zijn Wow! Op 21 oktober zou zijn nieuwe plaat uitkomen. Beck staat deze zomer op Best Kept Secret in Nederland.

Site / Twitter / Facebook / Instagram

3365 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

FLETCHER @ Ancienne Belgique (AB Ballroom): Overtroffen verwachtingen en een podium bezaaid met bh's

De 28-jarige Cari Elise Fletcher zorgde gisteravond voor een onvergetelijke passage in de Ancienne Belgique. Ze kon rekenen op een extatisch publiek,…
AlbumsRecensies

Monsta X - SHAPE OF LOVE (★½): Het wachten niet waard

Het nieuwe mini-album Shape Of Love van Monsta X werd op 26 april de wijde wereld in gezonden. Het gebeurt zelden, maar…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Flume - "Escape" (feat. KUČKA & QUIET BISON) & "Palaces" (feat. Damon Albarn)

De afgelopen weekends kon het prestigieuze Coachella al twee keer proeven van Palaces, het splinternieuwe album van Flume dat in het verschiet ligt….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.