Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuw single Beck – “Wow”

Beck Wow

Beck is een man die vele talenten heeft. Net geen jaar geleden kwam zijn laatste single “Dreams” uit, het perfecte popnummer. Ondertussen werkte hij wel samen met Flume en The Chemical Brothers. Nu komt Beck met “Wow”, een single waarbij hip hopper OG Maco rekruteert. Het is alweer iets anders in die bomvolle discografie van de man. Beck pakt de singlerelease erg origineel aan, we zijn dan ook niet anders gewoon van hem. Hij bracht fragmenten van zijn song op instagram en de fans moesten dit dan samenplakken om zo het volledige nummer te vormen.

“Wow” is een happy popnummer dat de typische vocalen van Beck herbergt. Wow begint met enkele alarmsignalen die op bepaalde momenten doen denken aan een rasecht R&B/Hip Hop nummer. Wanneer Beck begint te zingen, lijkt hij ook wel een rapper. Al snel komen de vrolijke fluitdeuntjes naar voor samen met een opgewekte achtergrondzang. Funk en folk gaan hierbij hand in hand. De zang van OG Maco niet veel later, is lekker zwoel en brengt dit nummer nog meer naar een climax. Zing allemaal mee op de gelukzalige deuntjes van Beck en zijn Wow! Op 21 oktober zou zijn nieuwe plaat uitkomen. Beck staat deze zomer op Best Kept Secret in Nederland.

Site / Twitter / Facebook / Instagram

3095 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
FeaturesInterviewsUitgelicht

Interview CHAI: 'NEO-Kawaii als counter-statement tegen de maatschappelijke normen'

CHAI, ons favoriete rooskleurige viertal, is terug met een album dat nog rozer is dan henzelf: na respectievelijk PINK en PUNK schoten…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jeremy Zucker - "HONEST"

Jeremy Zucker is een van de populairste stemmen in de indiepop van het moment, met zijn relaxte look, geluid en samenwerkingen met…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single KHEA, Julia Michaels & Becky G - "Only One" (feat. Di Genius)

Een samenwerking van formaat die niemand had zien aankomen. Dat is de nieuwe single van KHEA met Julia Michaels, Becky G en…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.