Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Ta-Ku & Wafia – “Meet In The Middle”

Ta-Ku en wafia

Ta-Ku en Wafia zijn geen vreemden voor elkaar. De Australische producer en de zangeres werkten al samen aan zowel solo als gezamenlijk werk. Nu komt er een volledige EP waarop ze beide elk een eigen inbreng hadden. (m)edian komt eind juni uit en de eerste track is nu al te horen. “Meet In The Middle” is een chill, smachtend en zwoel nummer dat iedereen in de juiste, sexy, mood krijgt. De hoge stem van Reggie (Ta-Ku) en de sensuele R&B stem van Wafia maken op sensuele beats een echte liefdessong. De persoonlijke ervaringen die beide artiesten in het nummer staken, stralen duidelijk af op het breekbare eindresultaat. De vonken springen er vanaf af tussen het duo en die hitte brengen ze duidelijk over.  Denk bij dit nummer aan Kaytranada, Chet Faker, Banks en Katy B. Ta-Ku kan je deze zomer op Dour aan het werk zien.

Ta-Ku: Site / Facebook / Twitter / Instagram
Wafia: Facebook / Instagram / Twitter

24 mei 2016

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief