Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Bad Rabbit – “You Got A Match”

Bad Rabbit

Een quizvraag! Wat krijg je als je een geheimzinnige dance producer met konijnenmasker combineert met een aanstekelijk nummer over Tinder?
Antwoord: één van de grote zomer anthems van 2016!

Dance en social media thema’s gaan al jaren prima samen, getuige de hits van The Chainsmokers (“Selfie”) en Knife Party (“Internet Friends” over facebook stalking). Nu is de nieuwe single “You Got A Match” van de Zweedse producer Bad Rabbit geen EDM (Electronic Dance Music), maar meer dansbare pop. Het nummer is dan ook gebaseerd op de originele Zweedstalige versie van de pop song “Du Swipa Höger” van Emil Berg. Het was vorig jaar al een flinke hit in hun thuisland en is dus nu omgezet voor de internationale markt. Zodra je het nummer hoort, ben je verkocht. Het is echt dermate aanstekelijk dat het na één keer luisteren al blijft hangen. En geloof ons, je wilt niet anders: het brengt vrolijkheid, zonneschijn en… de hoop op een liefdesmatch!

Wil je deze aankomende zomerhit nog wat exotischer, dan is er natuurlijk ook het origineel. Met de lyric video zing je zo mee in het Zweeds! Uiteraard swipen wij Dansende Beren naar rechts, wij willen deze match namelijk wel!

Facebook / Twitter / YouTube / Instagram

 

23 mei 2016

About Author

marckeijzers


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief