Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Shock Machine – “Open Up The Sky”

Shock Machine

Shock Machine klinkt misschien niet zo bekend in de oren, Klaxons doet dat dan wel weer. James Righton is de bezieler van Shock Machine en speelde vroeger bij Klaxons. De band splitte iets meer dan een jaar geleden dus vond hij het tijd om een solo-project te starten. Shock Machine bracht al een eerste single uit enkele maanden geleden, die niet zo indrukwekkend was. Nu komt de man met een tweede single en videoclip van zijn debuut-EP die eind april uitkwam. “Open Up The Sky” is een episch, psychedelisch nummer dat zomaar in het repertoire van Tame Impala kan thuishoren. Het begint met een simpel, vreemd elektronisch deuntje maar ontploft niet veel later in een bombastisch geheel van gitaren en een killer-drum. Origineel zijn de lyrics niet maar dromerig is het zeker. Bij ons opent niet enkel de lucht maar ook het magisch gevoel die je krijgt bij een perfect psychedelisch nummer. Drugs hebben we niet nodig, geef ons maar dit en we zijn high genoeg!

Facebook / Instagram / Twitter / YouTube / Website

10 mei 2016

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief