Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Barns Courtney

Barns Courtney

We geven het toe, wij zijn fan van Barns Courtney. We zijn niet de enigste, ook The Libertines en Ed Sheeran gaven al aan een fan te zijn. Nu, dat kan niet anders. De bluesy folkrock nummers van Barns Courtney werken stuk voor stuk aanstekelijk. Zo maakte hij met zijn debuutsingle “Glitter & Gold” een lekker stukje rock dat zich tot een bescheiden radiohit schopte. Daarna kwam hij met “Fire” dat in de soundtrack van een film met Bradley Cooper te vinden is. Eind vorig jaar ten slotte hoorden we de gevoelige kant van Barns Courtney. Omdat 2016 wel eens het jaar voor Barns Courtney zou kunnen worden, besloot hij ook dit jaar een nieuwe single te releasen. “Hands” is de titel en hij komt op de gelijknamige EP samen met alle voorheen genoemde liedjes. Met deze single is Barns Courtney alweer een gouden song in zijn repertoire rijker. De woehoe’s maken de meezingwaarde compleet. Denk bij Barns Courtney aan een mix tussen de grauwheid van The Who en de songwritingskills van Elliot Smith.

Facebook / Twitter / Instagram

27 april 2016

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief