Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Rag’n’Bone Man

Rag'n'bone

Rag’n’Bone Man is een man met een erg zware stem en wondermooie liedjes. De zanger bracht voorlopig enkel EP’s op de markt maar die zijn zeker de moeite om eens te checken. Rag’n’Bone Man zit zeker niet stil. Vorig jaar kwam met “Disfigured” zijn laatste EP uit en nu, iets meer dan een jaar later, is er nieuw werk van de man. “Healed” werd in samenwerking met de elektronische hiphop producer Cadenza gemaakt. Toch is die invloed helemaal niet hoorbaar op “Healed”. Het nummer klinkt erg soulvol en is makkelijk om bij mee te wiegen. De Hip Hop is misschien een klein beetje hoorbaar wanneer Rag’n’Bone Man de intro inzet maar de achtergrondstem neigt dan weer naar R&B. Denk aan Leon Bridges, Jimi Charles Moody of Samm Henshaw. De revival van een oud genre in een nieuw lichaam. Rag’n’Bone Man is klaar om de wereld te veroveren en doet dit allemaal heel rustig en chill, net zoals zijn nummers klinken.

Youtube / Instagram / Twitter / Facebook / Website

22 april 2016

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief