Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Basement Revolver – “Johnny”

Basement Revolver is een band uit Hamilton (Ontario). De groep haalt inspiratie uit de vijver van Alvvays, Pavement en Veronica Falls. Een vijver vol lekkere visjes zo u wilt. “Johnny” is de eerste single van olijke drietal. Het is pure, zorgeloze fuzzy indiepop waaruit we afleiden dat Johnny een toffe kerel moet zijn. De hoge stem van zangeres Chrisy Hurn zalft de gitaren waardoor dit geheel een mooi 80’s geluid krijgt. Het is aanstekelijke lo-fi en iets waar wij kunnen naar blijven luisteren. De EP komt uit in juli. Basement Revolver schiet meteen raak met de debuutsingle.

Facebook / Bandcamp / Twitter

7 april 2016

About Author

appie82


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief