Nieuwe singles

Nieuwe single Tom Odell

wrongcrowd_packshot

Tommeke, Tommeke, Tommeke, wat doe je nu? De brave Brit die roem verwierf met de hit “Another Love” is de pedalen helemaal kwijt. Althans, dat zegt hij zelf in zijn nieuwe single “Wrong Crowd”. Odell treurt deze keer niet om een verloren liefde, maar geeft tussen de wilde feestjes door trots toe dat hij met de verkeerde mensen omgaat. Voorlopig lijkt de gevoelige jongen zijn piano en getergde stem aan de kant te schuiven voor een rol als bad boy. Dat belooft voor zijn volgende album. “Wrong Crowd” volgt zijn debuutplaat “Long Way Down” uit 2013 op. Of hij volledig vaarwel zegt tegen de melige hitjes van weleer valt nog af te wachten.

 

4 april 2016

About Author

Tine Verschueren


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief