Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Goat

GOAT-2014-2

Het mysterieuze Zweedse collectief Goat is terug. Iets meer dan een jaar geleden bracht de band “It’s Time For Fun” uit en nu zingen ze in stilte. De Zweden zien het festivalseizoen duidelijk zitten en brengen met “I Sing In Silence” terug een muziekje met zomerse sfeer. De band experimenteert met zijn tribale psychedelica maar laat opvallend genoeg enkele instrumenten weg. Hierdoor lijkt het alsof we naar een akoestisch nummer van Goat aan het luisteren zijn. Er ontstaat een andere groove maar het blijft wel lekker chill. Goat speelt op 11 juni in Eindhoven op Psych Lab en deze zomer op Les Ardentes en op Cactus Festival. De single komt uit op 27 mei.

Facebook / Site

 

 

4 april 2016

About Author

appie82


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief