Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Pumarosa

Pumarosa

Toen Pumarosa de debuutsingle “Priestess” uitbracht, waren we overdonderd door de lengte en energie die in zo’n nummer kroop. Pumarosa besliste om niet te overhaast te werk te gaan en brengt nu, zo’n vijf maanden later, een tweede single. “Cecile” is iets korter maar blijft wel even atmosferisch. Het begint met een samenspel aan gitaren die meteen zeer angstaanjagend klinken maar al snel komen er hemelse gitaren en vraagt zangeres Isabel Munoz-Newsome liefde van Cecile. Het nummer blijft rustgevend tot het uiteindelijk ontploft en de sax de donkere klanken weer in de kijkers zet. Denk bij Pumarosa aan The Joy Formidable gemixt met Unknown Mortal Orchestra. Groots, vredelievend maar tegelijk ook erg dreigend. Pumarosa is een unieke band die indie, rock en jazz samenbrengt.

Twitter / Facebook / Instagram

31 maart 2016

About Author

Tine Verschueren


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief