Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Victors

VICTORS

Victors is een rockband uit Leeds, UK. Ze spelen al ruim twee jaar samen. Anderhalf jaar geleden verschenen enkele demo nummers van de band online die prima klinken, maar wel duidelijk ondergeproduceerd zijn.

Dat verandert met hun officiële debuutsingle “Tonight” dat kraakhelder klinkt, lekker in het gehoor ligt en een kleine hit zou kunnen worden. Het is geproduceerd door Andy Hawkin die bijvoorbeeld ook Kaiser Chiefs produceerde. Hun sound doet denken aan The 1975 en Walk The Moon die ook frisse en toegankelijke poprock nummers brengen.

De band heeft nog geen platencontract. Hun debuut EP verschijnt later dit jaar.

Facebook / YouTube

23 maart 2016

About Author

marckeijzers


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief