Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Mogwai

mogwai-2016-new-album

Volgende week komt Mogwai met een nieuwe plaat. Een goeie reden om nog voor een laatste keer te teasen moet de band uit Glasgow gedacht hebben. “Bitterness Centrifuge” is het derde nummer dat gelost wordt uit Atomic. Eerder kregen we al “Ether” & “U-235”. Het album is een herwerking van de soundtrack die ze deden voor een BBC Documentaire over de atoombom. Zelf omschrijft de band het als de meest intense en volmaakte plaat die ze ooit maakten. De nieuwe single lijkt dit te bevestigen met een ruimtelijk geluid dat meteen een soort van argwaan wekt. Uiteindelijk eindigt het nummer in een samenspel van gitaren en hoopgevend geluid die het orkestrale centraal zet. De post-rock veteranen brengen hoop en wanhoop samen in één wonderbaarlijk nummer.

Facebook / Twitter / Instagram / YouTube

22 maart 2016

About Author

appie82


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief