Muzieknieuwtjes

89 namen voor Pukkelpop 2016

Pukkelpop

Nadat Pukkelpop enkele weken geleden een headliner in de vorm van Rihanna aankondigde samen met Big Sean is het tijd voor de echte namen. Noel Gallagher komt met zijn High Flying Birds, CHVRCHES voelt dat het iets goed te maken heeft tegenover vorig jaar (technische problemen) die kan je ook aan het werk zien,  The Chemical Brothers die hun beste dansbeentje zullen voorzetten, de reünie van LCD Soundsystem houdt halt in Kiewit (waar het ook perfect past), The Kills met hun donkere gitaren & Biffy Clyro zal alles wat op de weide nog rechtstaat omverblazen en misschien zelfs enkele nieuwe nummers voorschotelen!

Daarnaast krijgen we Oscar and The Wolf, M83, Chase & Status liveDie AntwoordEagles Of Death Metal, en Martin SolveigBloc PartyJamie LidellThe LumineersM83Damian ‘Jr Gong’ Marley, Roisin Murphy.

Dansen dansen? Met Nina KravizPendulum DJ Set & VerseCassiusDillon FrancisTale Of UsSeth TroxlerSub Focus & MC IDNoisiaHannah WantsLoco Dice, Annix, George Fitzgerald, Job Jobse, Âme, AUDION live, Bob Moses, Romare, HVOB, Lone Live, Fatima Yamaha, Camo & Krooked DJ Set, Zeds Dead, HazardMura Masa en Riton kan het.

Pop in de vorm van: Craig David’s TS5Jess Glynne, Dua Lipa en Halsey.

Moshen kan dan weer op WolfmotherMastodonOpethSleeping With SirensRefusedAt The GatesGraveyardStick To Your GunsClutchComeback KidOur Last NightWakratDeez NutsState ChampsThe Front BottomsBeach SlangMutoid ManDefeater en DEAD!.

Omdat Hip Hop ook een kans verdient: Travis ScottAnderson .Paak And The Free NationalsFlatbush ZombiesThe Underachievers,  Keys N Krates en Mick Jenkins.

Verder voor de alternatieve snoepers: Warpaint, Crystal Castles, The Tallest Man On Earth, The Neighbourhood, Lukas Graham, Half Moon Run, Minor Victories, Blues Pills, Sunset Sons, Circa Waves, Alex Vargas, BOY, Caspian, Clap! Clap!, Gavin James, Sleaford Mods, Sharon Jones & The Dap-Kings & Henry Rollins.

Goeie reden dus om nog een Biffy Fucking Clyro op te leggen:

Related posts
Nieuwe singles

Lil Uzi Vert, Eefje de Visser en meer naar Pukkelpop 2022!

De affiche van Pukkelpop ligt met nog eens zes extra namen bijna in zijn definitieve plooi. Met Lil Uzi Vert heeft de…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lolo Zouaï - "Blur"

De Amerikaans-Frans-Algerijnse Lolo Zouaï heeft zich sinds haar debuut al in verschillende muzikale gedaantes laten zien, van meer sensuele r&b tot alternatieve…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Pukkelpop vult affiche aan met Nothing But Thieves, King Hannah, De Staat en 27 anderen!

Nu de festivalzomer officieel van start is gegaan, grijpt ook Pukkelpop zijn kans om de affiche te vervolledigen. Dat gebeurt vandaag met…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.