Nieuwe singles

Nieuwe single Palmsy

palmsy“You’re Far Too Cool For Me” is de tweede single van de Utrechtse boys van Palmsy. Officieel worden bandnaam + titel met hoofdletters geschreven, maar we wilden niet te schreeuwerig overkomen. De mannen studeren allen aan de Herman Brood Academie in hun thuisstad en Palmsy is daar logischerwijs geformeerd.

Ze benoemen hun genre zelf als ‘gitaargedreven indie pop’. En met deze beschrijving kunnen wij het alleen maar roerend eens zijn. De track klinkt vrolijk, sexy en aanstekelijk. Voor Nederland en Belgie is Palmsy alvast niet ‘too cool’!

De heren spelen o.a. op 18 maart in het Patronaat te Haarlem, op 6 april op Tweetakt in thuisstad Utrecht, 16 april in de Mezz te Breda en op 17 april in de Flux in Zaandam.

Facebook / Soundcloud / Twitter / Instagram

 

14 maart 2016

About Author

appie82


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief