Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single King Gizzard & The Lizard Wizard

King_Gizzard_Lizard_Wizard_yh

De mannen van King Gizzard & The Lizard Wizard hebben alvast één woord niet staan in hun woordenboek: rusten. Nadat de band eind vorig jaar het kalmere Paper Mâché Dream Balloon uitbracht is het weer tijd om wat stevige gitaren boven te halen. Op 29 april verschijnt Nonagon Infinity, het derde album in één jaar tijd. Daarvan wordt nu de eerste single “Gamma Knife” gedeeld. Het nummer is agressiever en heviger dan ooit tevoren. Invloeden van Black Sabbath, Motörhead en Ty Segall zijn helemaal niet weg te denken. Toch blijf het kleurrijke en opgewekte kenmerk van King Gizzard & The Lizard Wizard aanwezig in deze song waardoor het evengoed een agressieve clown kan zijn. De nieuwe plaat bevat negen nummers en wie van plan is om de vinyl te kopen kan zich verwachten aan een negenhoek die nooit stopt met spelen! (Nonagon in het Engels, vandaar ook de titel). Geniet nu vooral van het weergaloze “Gamma Knife” en danssss!!!

Facebook / Twitter / Instagram

9 maart 2016

About Author

Tine Verschueren


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief