Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Yeasayer

Yeasayer_Amen_Packshot_300DPI

Yeasayer is terug van weggeweest, zoveel is duidelijk. Nadat de band in Januari met het pop-georiënteerde “I Am Chemistry” op de proppen kwam is het nu de beurt aan “Silly Me”. Het nummer is alles behalve silly en grijpt terug naar de dagen van “Odd Blood”. Het klinkt opgewekt maar met opvallend minder bassen in het nummer. Toch kan er op gedanst worden en is het catchy refrein uiterst meezingbaar. Het doet ons wat terugdenken aan de tijden van “O.N.E” en “Madder Red”. Funky, gelukzalig en vooral de Yeasayer waar wij van houden. Denk bij dit nummer aan Passion Pit of Foster The People. Amen & Goodbye komt uit op één april.

Site / Facebook / Twitter / Instagram / YouTube

 

3 maart 2016

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief