Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Explosions In The Sky

Explosions-In-The-Sky-The-Wilderness-640x640-2

Explosions in The Sky is een band die blijft innoveren en nieuwe sounds voortbrengt. Naar aanleiding van hun zesde plaat “The Wilderness” kregen we al het korte “Disintegration Anxiety”. We bleven wat op onze honger zitten maar die honger wordt nu een klein beetje gestild door opvolger “Logic Of A Dream”. Een erg meditatief nummer dat zich rustig en zeer geleidelijk opbouwt. Net wanneer je een gevaarte aan gitaren verwacht komt Explosions in The Sky met enkele feeërieke belletjes op de proppen. De kenmerkende uitbarsting van emotie is er niet maar je hebt wel iets om je aan vast te houden en helemaal in extase te komen. We blijven dus nog steeds op onze honger van die zalige gitaren zitten maar ze komen al aardig in de buurt. De band is op 7 & 8 juni te zien in Ancienne Belgique alsook op het Best Kept Secret Festival.

Facebook / YouTube / Twitter / Website / Instagram

1 maart 2016

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief