Nieuwe singles

Nieuwe single FKA twigs

12718171_520438294795235_650142122613776954_n

FKA twigs schopte het van ‘achtergronddanseresje in videoclips’ tot ‘poprevelatie’. Van marionetje in Jessie J’s ‘Price Tag‘ naar een eigen succesvolle debuutplaat ‘LP1’. Die eerste langspeelplaat resulteerde dan ook in haar doorbraak. De Britse zangeres-producer werd geprezen voor haar lyrische complexiteit en sensuele stem. Haar vorige release kwam afgelopen jaar uit in de vorm van een derde EP, ‘ M3LL155X‘. Hier is ze dan weer, met opnieuw een intrigerend nummer. ‘Good To Love‘ is zeker iets om van te houden. De triphopbeats blijven verrassend genoeg afwezig tot het einde, maar dat komt de fragiele stem van FKA twigs alleen maar ten goede. Bij zo’n integere creatie hoort natuurlijk een zwart-witte visual, die je hieronder kan bekijken.

Facebook | Twitter | YouTube | Site

 

19 februari 2016

About Author

Tine Verschueren


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief