Nieuwe singles

Nieuwe single Vök

Vok_Promo__lo_

Het heeft wat op zich laten wachten, maar Vök heeft een nieuwe single klaar. Het trio uit IJsland grijpt terug naar hun vertrouwde, experimentele combinatie in ‘Waiting‘. Ze kiezen er opnieuw voor om elektronische dreampopbeats atypisch samen te brengen tot een hypnotiserend geheel. Om het plaatje compleet te maken voegen ze daar nog eens de hemelse stem van Margrét Rán aan toe. In dat magische magnetisme herkennen we wat The xx-invloeden. Het trio heeft sinds 2013 twee EPs uitgebracht en dat vraagt natuurlijk om een eerste langspeelplaat. Maar voor de fans wordt dat helaas nog even wachten.

Facebook | Twitter | YouTube

18 februari 2016

About Author

Tine Verschueren


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief