Nieuwe singles

Nieuwe single Netsky

Foto: John Wright

Van alle grijsgedraaide zomerhits sprong ‘Rio‘ van onze eigen Netsky er toch bovenuit. Dat deed hij niet alleen, maar met Londense vocalist en producer Digital Farm Animals. Ieder succesverhaal krijgt uiteraard sprookjesgewijs een vervolg. Dus drum & bassprins Netsky zat nog eens samen met Digital Farm Animals, met als resultaat ‘Work It Out’. De single kent standaard enkele duizelingwekkende drops en is een tikkeltje kalmer dan het uitbundige zomeranthem. Hoe dan ook blijft het een tune waar je blij van wordt en er is nog meer nieuws om blij van te worden: de release van een nieuw album, nog vóór de zomer.

Facebook | Twitter | YouTube | Site

22 januari 2016

About Author

Tine Verschueren


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief