Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Rat Boy

12507296_941011955983016_4932833061764698523_n

Rat Boy is een Britse artiest uit Essex die alle genres in één grote mengelmoes giet. Zo wordt hij omschreven als een Hip Hoppende Indie Rocker. Op zijn nieuwste single “Move” maakt hij dit dan ook waar. Groovy beats, een zanger die zijn tekst eerder rapt en catchy gitaren om het geheel compleet te maken. Rat Boy klinkt als de Beastie Boys meets The Streets, maar dan met extra elektronische beats. Onthoud bij “Move” vooral “When you hear the groove that makes your head spin, when you hear the groove that makes you legs move” en maak een danske.

Facebook  / Twitter / Website / Instagram / YouTube

12 januari 2016

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief