Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Litany

Litany
Litany is een muzikaal duo afkomstig uit Harrogate, Groot-Brittanië. De groep liet één jaar geleden voor het eerst van zich horen. Toen was alles nog zeer ambient en konden we hen vergelijken met James Blake en Sohn. Vijf maand geleden werden we dan nog eens getrakteerd op een zeer dromerig nummer samen met Appleby. Dit keer doen ze nog eens wat anders wat resulteert in hun meest pop-gerichte nummer tot dusver. Het 21-jarige duo Beth Cornell en Jake Nicolaides maken met “Work This Out” een zeer aanstekelijk nummer. Stuiterende synths en een wederkerende beat zorgen ervoor dat het een zeer sfeervol nummer wordt. Denk hierbij aan Shura, Lapsley of Blood Orange. Litany bezorgt ons een aangenaam, synthgevuld nummer.

8 december 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief