Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Bryde

Bryde is een singer-songwriter afkomstig uit Brixton. De zangeres maakt gevoelige folknummers waarbij de invloeden van PJ Harvey, Daughter of Cat Power zeker aan bod komen. Dat merk je dan ook duidelijk op haar debuutsingle “Wait”. Het is een nummer waarbij er in de toekomst veel tranen zullen vloeien. Zeer emotief allemaal, maar samen met de dreigende gitaren past dit wel. Op het eind komt er zelfs nog samenzang aan te pas waardoor The Staves hier ook wel op zijn plaats komen. Bryde wacht geduldig in dit nummer en bouwt alles op naar een apotheose die er nooit komt. Je blijft achter met een leegte, maar die leegte zal Bryde dan weer vullen met haar volgende single.

Twitter / Instagram / Facebook

7 december 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief